3 Okul 3 Branş Projesi

3 Okul 3 Branş Projesi

By In Genel, Haberler On 27 Mart 2018


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Mersin Deniz Ticaret Odası, Mersin Kent Konseyi koordinesinde gerçekleşen 3 Okul 3 Branş Projesi’nin Sertifika Töreni 22.05.2017 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı – Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Bu yıl, ikincisini düzenlediğimiz bu proje kapsamında Osmangazi Ortaokulu, Bahriye Ortaokulu ve Tece Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri basketbol, yüzme ve hentbol kurslarına katıldılar.

Söz konusu projede sporla tanışmamış çocukların basketbol, yüzme ve hentbol branşları ile tanıştırılarak spor kültürlerini geliştirmek ve bir arada, takım ruhuyla spor yapabilmeleri amaçlandı.

Törende Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan GÖKBEL, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Sinan BAYRAKDAR, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Ali Osman BEBEK, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin GÜNAYDIN, Mersin Deniz Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Halil DELİBAŞ ve Mersin Kent Konseyi Başkanı Yasmina LOKMANOĞLU projeye katılan öğrencilere sertifikalarını verdiler.