Kent Konseyleri Buluşmaları Devam Ediyor, Dayanışma Büyüyor!
  • Anasayfa
  • Genel
  • Kent Konseyleri Buluşmaları Devam Ediyor, Dayanışma Büyüyor!

Kent Konseyleri Buluşmaları Devam Ediyor, Dayanışma Büyüyor!

By In Genel, Haberler On 14 Şubat 2020


Mersin’de, kente bütünsel olarak bakabilmek için, konseyler arası iletişim, işbirliği ve dayanışmanın büyütülmesi amacından hareketle, Başkan Faik Burakgazi’nin organize ettiği kent konseyleri buluşmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Akdeniz Kent Konseyi Başkanı Mustafa Erim ve Yürütme Kurulu Üyeleri Mersin Kent Konseyi Başkanı Faik Burakgazi’yi makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Bozyazı, Erdemli, Gülnar, Mezitli, Toroslar ve Yenişehir ilçe kent konseyleri ile birlikte bir araya gelinmiş, Mersin geneline birlikte bakış ve birlikte hareket edebilme gücünün kente yansıması için dayanışma mesajı verilmişti. Akdeniz Kent Konseyi Başkanı Erim, Kent Konseyleri buluşmasında şehir dışında olması nedeniyle katılım sağlayamamış, telefonla desteklerini bildirmişti.

Mersin Kent Konseyi’nde Başkan Faik Burakgazi ile bir araya gelen Akdeniz Kent Konseyi Başkanı Mustafa Erim ve Yürütme Kurulu Üyeleri, her türlü işbirliği ve dayanışmaya hazır olduklarını ifade etti. Toplantıda, kent konseyleri buluşmasının detayları paylaşılırken, görüş alışverişinde de bulunuldu.

Konseyler arası oluşan güç birliği ile kent sorunlarına yönelik çözümlerin daha etkin ve hızlı bir biçimde hayata geçirileceğine olan inançlarını yenileyen başkanlar, yeni dönemde Mersin için birçok ortak proje yürüteceklerini vurguladı.